Karperkrant.nl

Veel gestelde vragen


Wat is de Karperkrant.nl?
Karperkrant.nl is een online adverteerplatform waar hengelsportwinkeliers, groothandels, merken en reisbureau’s betaalbaar en doelgericht kunnen adverteren naar een groot publiek karpervissers.


Voor wie is Karperkrant.nl?
De karperkrant is gemaakt voor twee groepen:

Hengelsportzaken, groothandels en vis-reisbureau's
Karperkrant.nl biedt met haar adverteerplatform verkoop ondersteuning aan hengelsportzaken, groothandels en vis-reisbureau's.

Karpervissers
Karpervissers die op zoek zijn naar de nieuwste innovaties op gebied van karpervissen en daarnaast de scherpste aanbiedingen van verschillende winkeliers willen vergelijken.


Wie zijn Karperkrant.nl?
Karperkrant.nl is onstaan uit de gebundelde krachten van twee personen welke beide werkzaam zijn binnen de hengelsportbranche. Met onder andere het geslaagde concept van Stekkie.nl in het portfolio werd in het jaar 2009 hard gewerkt aan een nieuw concept welke de online verkoop van hengelsportartikelen moet gaan ondersteunen. Doelstelling bij dit concept is dan ook dat kleine(re) ondernemers, zowel groothandels als winkeliers, zich beter en prominenter op de (online) markt kunnen profileren.


Waarom karperkrant.nl hét medium voor de karpervisser is:
- Dagelijks de beste aanbiedingen van hengelsportwinkeliers verzameld 
- Elke dag op de hoogte blijven van het laatste nieuws over karpervissen
- De beste karperfilms high quality gratis bekijken
- Elke twee maanden nieuwe contests waar karpervissers / bezoekers elke keer weer twee tickets naar een mooi betaalwater kunnen winnen
- Op de hoogte worden gehouden van evenementen, wedstrijden en beurzen en meer!


ZAKELIJK


Wat heeft Karperkrant.nl adverteerders te bieden?
Voor groothandels en winkeliers is karperkrant hét medium om zeer doelgericht tegen een zeer laag tarief te adverteren. Daarnaast hebben zij de mogelijkheid nieuwsberichten op Karperkrant.nl publiceren en evenementen bekend maken.


In welke zin kan Karperkrant.nl bijdragen aan een beter imago voor uw onderneming?
Alleen al door te adverteren geeft u uw onderneming meer landelijke bekendheid omdat de naam van uw onderneming simpelweg te zien is op Karperkrant.nl tussen andere adverteerders.

Kiest u er niet voor om te adverteren, en u wilt toch prominent aanwezig zijn op dit medium dan biedt Karperkrant.nl u de mogelijkheid een banner te plaatsen. Dit kan een kleine banner zijn welke roulerend aan de rechter zijde van de Karperkrant te zien is, of een grote welke steeds onderin de Karperkrant te zien is.


Verkoopondersteuning bieden als merk of groothandel
Laat de consument weten welke producten u verkoopt/vertegenwoordigd. Als merk of groothandel kunt u de producten uit uw assortiment extra onder de aandacht brengen door een advertentie te plaatsen voor het betreffende product in de categorie 'Merken'. Deze vorm van verkoopondersteuning maakt het nu ook mogelijk om klein materiaal tegen een betaalbare prijs nader te belichten.
Als merk of groothandel biedt u op deze manier fijne verkoopondersteuning aan uw producten en verkooppunten.


Uw nieuwsitems publiceren op Karperkrant.nl
Voor adverteerders biedt Karperkrant.nl de mogelijkheid om nieuwsberichten te publiceren. Heeft u bijvoorbeeld een spraakmakend nieuw product in uw lijn opgenomen, of uw zaak is bijvoorbeeld verhuist naar een nieuwe locatie.. Meld het de doelgroep door een nieuwsbericht te plaatsen. Ook het regelmatig (gratis) publiceren van een nieuwsbericht kan fors bijdragen aan uw imago verbetering.


Uw bereik vergroten door adverteren op karperkrant.nl
- door te adverteren op Karperkrant.nl geniet uw onderneming landelijke bekendheid onder karpervissers. Uw zet uw onderneming stevig in de markt.
- In plaats van de locale karpervissers bereikt u alle karpervissers in alle hoeken van het land
- Nieuws verpreiden over uw onderneming via Karperkrant.nl


Wat doet karperkrant.nl naast online verkoopondersteuning?
– adverteren in bladen en middels google adwords
– present op beurzen
– actief in de organisatie van  karperwedstrijden
– redactionele werkzaamheden in de vorm van films en artikelen
– ondersteuning karpervisprojecten met / voor jongeren


Hoe weet ik of mijn advertenties goed bekeken worden?
Als abonnee van Karperkrant.nl krijgt u uw eigen inlognaam en wachtwoord. Na het inloggen krijgt u onder de knop 'overzicht' een overzicht van uw advertenties met daar achter het aantal hits, en het aantal unieke hits.


Nog meer vragen?
Voor meer vragen kunt u mailen naar info@karperkrant.nl