Karperkrant.nl

Nieuwe Vis Tv serie 2013

maandag 18 februari 2013
Zondag 3 maart start op RTL -7 een nieuw seizoen Vis TV. Dat betekent twaalf zondagen lang weer nieuwe avonturen van Ed en Marco. Vis TV seizoen 2013 is alweer het zeventiende seizoen op rij, en wordt spectaculairder dan ooit, met voor ieder wat wils.

Seizoen 2013 begint met een ijskoude aflevering: ijsvissen in Elburg. Want, als je nagaat dat in de 16 voorgaande jaren van Vis TV slechts één keer eerder op een ijsvloer kon worden gevist, is het de hoogste tijd voor een tweede ijskoude sessie.

Die gelegenheid deed zich eind januari voor, tijdens een korte maar strenge vorstperiode. Dan moet je daar ook meteen ijskoud van profiteren. Compleet koudebestendig en met een thermoskan vol erwtensoep toog het bekendste vissende duo van Nederland naar de dichtgevroren haven van Elburg, op zoek naar voorn, baars en snoek. Check hieronder vast de trailer:

In de overige 11 afleveringen volgt nog veel meer spektakel. Wat dacht je bijvoorbeeld van drijvend vissen op karper met hondenbrokken, snoekbaarzen langs de Waal bij Rossum, snoek en karper in sierwater, uiteraard zeevissen vanaf de kant, baarspeuteren met kunstaas en nog veel meer(val)! Stem vanaf 3 maart dus elke zondag rond de klok van 9.30 uur weer af op RTL-7 naar Vis TV. Elke zaterdag worden de afleveringen van de voorgaande week rond 13.00 uur op RTL-7 herhaald.