Karperkrant.nl

To the maxx carp show

maandag 29 oktober 2012
Op 10 maart 2013 zal er ter vervangingen van het Carpeventt de beurs 'To the maxx carpshow' plaatsvinden. Deze beurs zal 1 dag plaatsvinden in het maxx complex in Hoogeveen, een top lokatie.

Geen veehal maar hal met een luxe en mooie uitstalling. En wel op de zondag omdat is gebleken dat op elke beurs deze dag de meeste bezoekers komen. De zaterdag staat vaak in het teken van sport en andere activiteiten.

De uitstraling die wij gaan brengen luxe en warmte met de nadruk op informatie aan de hand daarvan zullen wij ook een selectie gaan maken van standhouders. De kans geven aan die die niet op de grote beurzen staan en zeker wat hebben te laten zien. Doordat wij de kosten erg laag gaan houden is het leuk voor iedereen om er aan mee te doen. Zie deze beurs dan ook niet als concurrent van Carp Zwolle maar een aanvulling. Op de beneden vloer hebben wij een beurs vloer van 2000 vierkante meter. Op de 1 etage een grandcafe en div zalen waar we lezingen en workshops gaan brengen. Voor onze internetsite's vrienden gaan we een internet hoek maken. Kosten hiervoor zijn 50 euro. Hiervoor krijgen ze een plek internetverbinding, stroom, gratis entree kaarten personeel en 10 keer gratis kaarten voor een prijsvraag op hun site.

Meer informatie of een aanmeldingformulier info@karperclubnederland.nl

http://www.maxxhoogeveen.nl/

Bron: Karper Club Nederland