Karperkrant.nl

Karperkrant.nl op Carp 2010!

maandag 8 februari 2010
De lancering van Karperkrant.nl op Carp 2010 in de Ijsselhallen was een groot succes! Duizenden bezoekers passeerden de stand en deden mee aan de contest waarbij..


Foto: Totalfishing.nl

The Boilie big Count Contest!

De lancering van Karperkrant.nl op Carp 2010 in de Ijsselhallen was een groot succes! Duizenden bezoekers passeerden de stand en deden mee aan de contest waarbij het de uitdaging was het aantal boilies in het weegnet te raden. De gokjes liepen uiteen van 112 tot 12.000 waar wel uit bleek dat dit geen gemakkelijke opgave was. Deze week worden de boilies met camera geteld en zal de winnaar van een karpertrip naar Frankrijk bekend worden gemaakt!


Foto: Karperwereld.nl

Uitreiking KiKa Carpchallenge shirt aan Baron Marine
Ook kregen de heren van Baron Marine, heel verassend; Bart en Ron, de uitreiking van het eerste Kika Carpchallenge shirt uit handen van Carp Challenge organisator Ron Janssen! Mede dankzij de enorme steun van Baron Marine kan dit spetterende evenement (bekijk het onderstaande filmpje nog even) worden waargemaakt! Dit jaar speciaal in het teken van KiKa, meer informatie over dit evenement zal volgen, houdt Karperkrant.nl in de gaten!Karperkrant.nl en Nieuwe media
Karperkrant.nl maakt gebruik van de allernieuwste media om de karpervisser zo goed en direct mogelijk van informatie te voorzien. Steeds meer ontdekken zij de voordelen van nieuwe media waardoor zij nog meer informatie kunnen vinden of met karpervissers uit alle hoeken van de wereld in contact kunnen komen. Veel mensen vragen zich nog of hoe die nieuwe media dan precies werken en waarom zij er beter van worden. Voor hen nog even een korte uitleg!Twitter
Twitter is hier een goed voorbeeld van. Zie het als een soort msn, maar dan met hele korte berichten. Steeds als karperkrant een nieuwsitem plaatst, wordt dit bericht ook direct door twitter gezien. Zo wordt de twitterende karpervisser mega up to date gehouden over al het nieuws in onze karperwereld.

Check de Karperkrant Twitter accountVimeo
Vimeo is een nieuw medium vergelijkbaar met YouTube, alleen dan voor films in hogere kwaliteit. Dit is dé manier om gratis, en zonder een film te hoeven downloaden naar je computer (met alle virussen en ellende van dien) te gekke karperfilms te kijken in HD kwalitiet. Heb je een snelle verbinding, dan is Vimeo waanzinnig!

Check: De karperkrant Vimeo accountYoutube
Voor het kijken van (vis)filmpjes is YouTube uiteraard het bekendste medium. Snel ladende filmpjes maken het tot een waar genot om ervaringen van en aan andere karpervissers te delen.
Natuurlijk heeft Karperkrant een youtube account waar direct alle laatste en nieuwste films geplaatst worden. Wordt lid (of als je nog geen account hebt, maak er één aan en wordt dan lid) van Karperkrant.nl op YouTube. Je kunt gratis een abonnement nemen waarmee je op de hoogte gehouden wordt van de nieuwste films!

Check: De Karperkrant YouTube account

Hyves
Sinds 5 februari is er dan ook de Karperkrant hyves. Ook hiervan kun je lid worden om op de hoogte gehouden te worden van de laatste contest, karperniews, evenementen en films. Leer andere karpervissers kennen met hyves!

Check de Karperkrant Hyve