Karperkrant.nl

Babs pakt ze!

dinsdag 3 juli 2012
En niet te zuinig ook! Ze wordt inmiddels al steeds bekender in sportvisserswereld. Babs Kijewski vangt namelijk vissen maar de meeste mannen maar van kunnen dromen, en zelf mag ze er ook zeker zijn!

Ze begon klein op Facebook, maar stukje bij beetje veroverde ze de sportviswereld en inmiddels heeft ze zelfs al gevist met internationale grootheden. Bob Nutt is hier een goed voorbeeld van.Babs is geboren in Berlijn, daar is zij dan ook begonnen met vissen. Met haar vader zag zij in haar jeugd talloze documentaires over diverse vormen van sportvisserij. Sinds een paar jaar woont ze nu in Keulen waar ook de meeste van haar favoriete stekken te vinden zijn. Dit gebied is vooral veel meren rijk met bakken van vissen die zij ook meestal wel weet te vangen. Haar grootste liefde licht bij het vissen op roofvis op zee en de karper- en meerval visserij in Frankrijk blijft haar trekken.

Ze houdt een blog bij welke je kunt volgen als je Duits goed is. Anders is het zeker handig om de website even te laten vertalen met Google Chrome of iets dergelijks.

Maargoed, eindelijk weer eens vrouw in de spotlights! Ons wereldje wordt langzaam overgenomen mannen! Check hier haar website.