Karperkrant.nl

Nieuwe wateren voor The Carp Specialist

donderdag 14 juni 2012
Naast nieuws van onze bestaande wateren presenteren we u met trots een tweetal nieuwe wateren in ons pakket: Etang de la Poitevinière en Le Taillis des Landes! Twee wateren die het bekijken meer dan waard zijn, en waar wij u met plezier verwelkomen.

Bericht door: The Carp Specialst

Het visseizoen is weer volop aan de gang op onze Franse bestemmingen en ondanks een onstuimig voorjaar met zeer wisselvallig weer kunnen we over het algemeen van een geslaagde start spreken op onze Franse betaalwateren. Op Badger's Holt, Etang de la Livardière, Etang de Mont, Etang du Charnay en Lac de Villedon werden de meerrecords aangescherpt... en ook op de andere bestemmingen zijn er alweer diverse topvissen geland! Nu de vis op de meeste wateren inmiddels heeft afgepaaid is het overschakelen naar de zomervisserij, en kijken we met vertrouwen uit naar de komende maanden!

Veel leesplezier en een uitstekend visseizoen toegewenst, we hopen u als gast op één van onze bestemmingen te mogen verwelkomen. Mocht u vragen hebben over één van onze bestemmingen... schroom niet om ons te contacteren!

Etang de la Poitevinière


Etang de la Poiteviniere Chateau lake

Groot, groter, grootst! Met ruim 63 hectare is Etang de la Poitevinière het grootste water in ons pakket. Een schitterend water, rustiek gelegen midden in een groot bos en elke stek is voorzien van een ruime steiger. De visserij is er uitdagend: er mag alleen werpend worden gevist, en door het formaat van het water is het vaak noodzakelijk om ver te vissen om aanbeten te krijgen. Echt een water waar u zich als fanatieke visser in kunt vastbijten!

Etang de la Poiteviniere Chateau lake

Etang de la Poiteviniere Chateau lake

Etang de la Poiteviniere Chateau lake

Etang de la Poiteviniere Chateau lake

Lees meer over onze nieuwe bestemming Etang de la Poitevinière op onze website!

Le Taillis des Landes


Le Tailles des Landes

Een prachtig domein van 28 hectare, water van 5.2 hectare, nette stacaravan die direct aan het water is gelegen en grote steiger van ruim 50m²... wat wilt u nog meer? Ook het visbestand is om van te watertanden: een hoog gemiddeld gewicht met vele dertigers en veertigers, en een opvallend mooie variatie tussen schubs-, spiegels- en enkele grote graskarpers. Le Taillis des Landes is een zeer exclusieve bestemming en kan in zijn geheel worden afgehuurd voor een maximum van 6 karpervissers. Een aanrader voor de visser die prijs stelt op luxe, rust, privacy en kans wilt maken op een echte bak!

Le Tailles des Landes

Le Tailles des Landes

Le Tailles des Landes

Le Tailles des Landes

Lees meer over onze nieuwe bestemming Le Taillis des Landes op onze website!

Bent u al bekend met onze webshop?


Proline Carp Products Peach and Pepper dumbbells

Wellicht had u 'm al op onze website gezien... sinds een aantal weken bieden wij in onze webshop een verrassend assortiment producten die hun nut tijdens een (Franse) visvakantie reeds dubbel en dwars hebben bewezen, of simpelweg erg makkelijk, nuttig of handig zijn op visvakantie. Van dieptekaarten tot kleding, en van kant-en-klare gevauümeerde particles tot een complete range freezerbaits.

The Carp Specialist