Karperkrant.nl

Carp Zwolle 4 & 5 februari

maandag 23 januari 2012
Over twee weken is het weer zover in de IJsselhallen van Zwolle. Karperbeurs Carp Zwolle vindt dan weer plaats en dit keer groter dan ooit!

De editie van 2012, die zal plaatsvinden op 4 en 5 februari 2012 in de IJsselhallen Zwolle, zal de beste en grootste beurs tot nu toe worden. De beursoppervlakte is vergroot van 10.000 m2 tot 12.500 m2 en is uitsluitend voor de karpervisserij.

Er zijn stands aanwezig van alle grote fabrikanten en leveranciers van karper benodigdheden, aas, kleding en accessoires en natuurlijk zijn alle top karpervissers aanwezig om advies te geven in elk aspect van het karpervissen. Alle nieuwe producten van 2012 zullen aanwezig zijn waarvan de meeste voor het eerst getoond zullen worden.

Informeren is het belangrijkste aspect van CARP ZWOLLE 2012; er zullen veel stands zijn die als hoofddoel hebben u die ‘kanjers’ te laten vangen. In het CARP ZWOLLE theater zullen gastsprekers u vertellen hoe en waar zij vissen, wat u hopelijk zal helpen om meer en grotere karpers te vangen. Als u meer wil weten over bepaalde rigs, voer of locaties, vraag het dan aan de experts op de beurs, zij zullen blij zijn u te helpen.

Er zullen demonstraties zijn van onderlijnen knopen en boilies maken op verschillende stands in de hallen en er is zelfs een ‘Voerboot Vijver’ waar u kan zien hoe alle verschillende op afstand bestuurbare voerboten werken. Ook kan u ze zelf uitproberen, om de boot te vinden die het best bij uw behoeften past.

CARP ZWOLLE 2012 is een internationaal evenement; bedrijven uit Schotland, Engeland, Frankrijk, België, Nederland, Duitsland, Spanje en Italië hebben zich al ingeschreven als deelnemers en we verwachten dat er meer dan 100 verschillende stands zullen staan.

Zoals u zich wel kan voorstellen kost het tijd om een beurs zoals deze op te zetten dus blijf de website bezoeken alstublieft, om te kijken wat voor nieuws er is. We hebben een speciale ‘Nieuws’ pagina waar elke standhouder u wat kan vertellen over zijn nieuwe producten en wat er op hun stand gaat gebeuren op CARP ZWOLLE 2012.

Openingstijden:
Zaterdag 4 februari 2012 van 9.00 tot 17.00
Zondag 5 februari 2012 van 10.00 tot 16.00

Entree: €10,00 per persoon
Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen,
mits ze worden begeleid door een volwassene.

Meer info vind je op www.carpzwolle.nl