Karperkrant.nl

KSN jeugddag 2010

donderdag 4 februari 2010
Ook in 2010 organiseert de KSN commissie Jeugd weer een landelijke Jeugddag. Er zullen deze dag maar liefst vijf verschillende presentaties en workshops gehouden worden. Om nog meer jeugdigen op deze dag te krijgen hebben we...

Om nog meer jeugdigen op deze dag te krijgen hebben we besloten om de leeftijdsgrens op 20 jaar te stellen. Ook dit jaar hebben we weer een prachtig programma. Hieronder in het kort vast een impressie van de dag:

• Roelof Schut en Arjen Uitbeijersekomen een nooit eerder vertoonde secret show geven waarin ze haarfijn hun geheime taktieken en technieken met jullie bespreken.

• Martin Post en Koen Koopszullen jullie vervolgens meenemen in de praktijk van het onderlijnen knopen en visveilige systemen.

• Mario Gijbelszal als derde het woord nemen en jullie meenemen in zijn jacht naar grote en bijzondere vissen in zowel Nederland als Belgi๋.

• Mitsz van der Kampzal als vierde een workshop komen geven over aas in al haar facetten.

• De KSN commissie Jeugdzal een film vertonen waarin ze jullie meenemen naar diverse viskampen van de afgelopen jaren.

• Als laatste deTombola, waarin traditiegetrouw weer prachtige prijzen te winnen zijn.

Voor eten en drinken zullen wij, uiteraard geheel gratis, voor zorgen! Kortom een prachtig programma! Wil jij deze dag meemaken, stuur dan een mailtje naar: jeugd@karperstudiegroep.nl dan kunnen wij rekening houden met jouw komst! Je hoeft geen lid te zijn van de KSN om dit spektakel mee te mogen maken.

In het kort de belangrijkste punten:

Wanneer: 21 Februari 2010
Waar: Kantoorgebouw Sportvisserij Nederland, Leyenseweg 115, 3721 BC Bilthoven
Tijd: Zaal open vanaf 09.45 uur. Einde programma 16.30 uur.
Kosten: Gratis!