Karperkrant.nl

Check de Shimano stand @ CarpZwolle 2012

donderdag 12 januari 2012
Dit jaar is Shimano wederom op Carp Zwolle en dat zal zoals gebruikelijk niet onopgemerkt blijven. De stand belooft weer een regelrechte eyecatcher te worden. Naast de representatieve selectie van het Shimano, Sufix

..en Plano karperassortiment vindt u nu ook de producten van de topmerken ACE en Dynamite Baits op de stand.

Speciale gasten
Speciaal voor deze gelegenheid heeft Shimano 2 grote namen uit Engeland laten overkomen. Zo is Terry Hearn een absolute grootheid uit Engeland en n van de allerbeste karpervissers aller tijden te vinden op de Shimano Dynamite - ACE stand, vergezeld door de bekende karper crack Iain Macmillan.

 Natuurlijk zal er ook iedere dag weer een delegatie aan Shimano Tribalteamleden op de stand aanwezig zijn, om al uw vragen te beantwoorden en hun geheimen met u te delen. Alijn Danau, Marc Westenberg, Rick Warren, Ronny Kivit & Bart Voeten en vele andere staan klaar om het hemd van het lijf gevraagd te worden. Er zullen diverse demonstraties gegeven worden op het gebied van onderlijnen, montages, hoofdlijn en molenkeuze, set-ups, aaskeuze etc.

Kom dus langs op de stand, om vr het seizoen begint volledig op de hoogte te zijn van de laatste materialen, technieken en strategien zodat u alles uit het nieuwe seizoen kunt halen en wellicht in 2012 uw recordvis vangt.