Karperkrant.nl

Hyves Vrienden Vissen!

dinsdag 28 juni 2011
Sportvisserij Nederland is met gaafs gekomen! de enige echte Hyves Vrienden Vissen game. Een gratis game waarbij je vette prijzen kunt winnen. Zo maak je elke week kans op een dag vissen met Vis TV-presentator Ed Stoop en twee vismaten van je.De hoofdprijs is een complete visuitrusting ter waarde van 500 euro! De Hyves Vrienden Vissen game is afgelopen maandag gestart en loopt t/m 17 juli. Elke week is een prachtige prijs te winnen. Binnen vier dagen is de game al door meer dan 15.000 unieke bezoekers bezocht! Dus ga snel naar: www.vriendenvissen.nl 


Over de game
Welkom bij Vrienden Vissen. Het spel waarbij je zoveel mogelijk Hyves-vrienden moet binnen halen om kans te maken op eencomplete visuitrusting ter waarde van500 euro. Naast deze hoofdprijs wint de beste Vriendenvisser van de week een visworkshop voor 3 personen met Vis TV-presentator Ed Stoop. Begin direct met vissen. Je vrienden die het meeste Hyves-vrienden hebben zijn het meeste punten waard. Wil je je vrienden laten zien dat je op ze vist? Kies dan de Vrienden Vissen profielpimp. Succes met vissen!


Pimp je profiel
Laat je vrienden zien dat je op ze aan het vissen bent met de Vrienden Vissen profielpimp. Ook handig: je ziet direct de beste Vriendenvissers van het moment. Zo weet je altijd of je nog een haakje uit moet gooien of niet.

Waar wacht je nog op? Ga toch Vrienden Vissen!