Karperkrant.nl

Webshop voor beetmelders

dinsdag 28 juni 2011
De nieuwe website van Beetmeldershop.nl is deze maand gelanceerd! De webshop biedt een duidelijk overzicht van het huidige assortiment beetmelders in de hengelsport. De beetverklikkers kunnen veilig en voordelig online besteld worden.

Beetmeldershop.nl onderscheidt zich met lage prijzen, hoge kwaliteit producten, snelle leveringen én een duidelijke communicatie.

In de webwinkel worden prijsgunstige alternatieven aangeboden voor de reguliere beetmelders die op de hengelsportmarkt verkrijgbaar zijn. Uiteraard betreft het hier uitsluitend producten van een goede kwaliteit die met de grootste zorg zijn geselecteerd. ..

Beetmelders zijn tegenwoordig onmisbaar geworden bij het vissen op karper! Op Beetmeldershop.nl vindt u een totaalassortiment elektronische beetverklikkers, swingers, hangers en toebehoren. De producten zijn direct uit voorraad leverbaar, waardoor uw bestellingen snel geleverd kunnen worden.

Alle onzetop kwaliteit producten zijn met zorg geselecteerd en worden voordelig aangeboden. Of het nu gaat om een eenvoudige beetmelder voor de beginnende karpervisser, of een luxe draadloze set met verlichte swingers voor de echte karperfreak: u bestelt alles eenvoudig bij Beetmeldershop.nl, dé specialist in beetregistratie systemen!.