Karperkrant.nl

Politie deelt uit

maandag 11 april 2011
Ja hoor het is weer zo ver. Hier in de Biesbosch zien we regelmatig van dit soort 'politie-sessies' en nu dus ook in de regio Apeldoorn. En het is lijkbaar nodig want maar liefst 38 mensen kregen een prent!

APELDOORN - Het Groennetwerk Apeldoorn en het Groennetwerk Noord Veluwe hebben zaterdag in samenwerking met de politie en de Koninklijke Marechaussee in de buitengebieden van de gemeenten Apeldoorn, Voorst en Brummen en in het buitengebied van de hele Noord Veluwe een zogenaamde 'Milieu-handhavingdag' gehouden.

Tegen 38 personen werd proces-verbaal opgemaakt, onder andere voor het illegale kappen van een houtwal, het vissen met levend aas, het verbranden en dumpen van afval zowel door particulieren als door bedrijven en het rijden met een motorvoertuig in gebieden waarin dit niet is toegestaan. Van alle personen die werden gecontroleerd, kregen er 22 een waarschuwing, variŽrend voor het vissen zonder een vispas tot het blokkeren van een inrit in natuurgebieden, met het oog op brandweer en andere hulpverleners.


Bron: De Stenor