Karperkrant.nl

Visma 2011 Update

woensdag 30 maart 2011
Heb jij nog plannen om dit weekend naar Visma 2011 te gaan? Misschien handig om dan de laatste updates nog eens te lezen voordat je gaat!

Heb jij nog plannen om dit weekend naar Visma 2011 te gaan? Misschien handig om dan de laatste updates nog eens te lezen voordat je gaat! Vanavond gaan de deuren in ieder geval al voor je open!
 
Afsluiting Vaanweg 1 t/m 4 april
In het weekend van Visma is de Vaanweg, de verbindingsweg tussen de A15 en A29 naar Ahoy Rotterdam, afgesloten voor het verkeer. De afsluiting gaat vrijdagavond 1 april in vanaf 22.00 uur tot maandagochtend 4 april 5.00 uur. De twee omleidingen zijn vanaf de A15 via IJsselmonde - Reijerwaard of Charlois - Groene Kruisweg. Bekijk hier de flyer van de Gemeente Rotterdam met daarin de omleidingroutes.
Visma in VisTV
Afgelopen dinsdag zijn er opnames gemaakt in Ahoy Rotterdam voor het programma VisTV. Ed Stoop heeft beursmanager Erika Bronkhorst geďnterviewd over alle (nieuwe) activiteiten tijdens Visma 2011. Ed heeft ook gelijk een aantal producten van onze Wall of Fame getest! Ben je benieuwd hoe dat er uit ziet? Kijk dan a.s. zondag (27 maart) om 10:00 uur naar RTL 7.
Wie wordt Hengelsporthoofdstad van het jaar?
De Hengelsporthoofdstad van het jaar-verkiezing komt bijna aan zijn einde. De winnaar wordt op 31 maart om 19.00 uur tijdens Visma 2011 bekend gemaakt door voormalig topvoetbalscheidsrechter en fanatiek visser Dick Jol.

Alle drie de finalisten (Groenlo, Hoogezand-Sappemeer en Nijkerk) hebben op zaterdag 19 maart de kans gekregen om zich te presenteren bij de jury. De jury bestaat, naast juryvoorzitter Dick Jol, uit beursmanager Erika Bronkhorst, Juul Steyn van Topvisser.nl, Onno Terlouw van Sportvisserij Nederland en Pierre Bronsgeest van VIPMedia.

Bekijk hier onder de filmpjes van de drie finalisten:

Koop nu nog je kaarten met korting!

Het is bijna zover, de grootste hengelsportbeurs van Europa begint over een week! Zorg dat je erbij bent, bestel je kaarten via internet en bespaar € 1,00 op je toegangskaart en € 2,75 op een parkeerkaart. Klik hier voor de kaartverkoop.

Indien je met een grote groep komt (minimaal 25 personen) kun je tijdens de beurs, aan de kassa van Ahoy Rotterdam, kaarten kopen met flinke korting. Een kaartje kost dan slechts € 8,00 per persoon. Kinderen t/m 13 jaar hebben gratis toegang tot de beurs.

Parkeerinformatie
In verband met meerdere beurzen en evenementen die in het weekend van Visma plaats vinden in Ahoy Rotterdam zijn de parkeerkaarten voor zaterdag 2 april en zondag 3 april helaas niet meer beschikbaar. Uiteraard zijn er in de omgeving van Ahoy Rotterdam voldoende alternatieven. Voor meer informatie over parkeren tijdens Visma, kijkt u op visma.nl.
Twitter mee tijdens Visma 2011
Voor, tijdens en na de beurs zijn alle nieuwtjes rondom Visma 2011 direct te vinden in de Twitter timeline. Volg Visma via www.twitter.com/visma2011, laat ons weten wat je van de beurs vindt, blijf op de hoogte van leuke acties en praat mee door middel van de hashtag #Visma.
Unieke filmpjes tijdens Visma 2011
Tijdens Visma 2011 zal de cameraploeg van Studio Hengelsport iedere dag aanwezig zijn om de leukste filmpjes te maken van de bezoekers, de activiteiten, de exposanten en nog veel meer. De sfeerreportages zijn vanaf 31 maart dagelijks te bekijken op www.visma.nl en www.studiohengelsport.nl.