Karperkrant.nl

Voorspellende karper

zaterdag 12 maart 2011
De Hengelsportvereniging Hoop Op Geluk uit Nijkerk beschikt over een karper met dezelfde voorspellende gave als de Duitse inktvis Paul (helaas overleden) tijdens het WK voetbal ten toon spreidde. Mogelijk heeft deze karper die gave zelfs van Paul..

..overgenomen. Vandaag, 12 maart zal deze karper geassisteerd door een duikteam de winnende gemeente in de verkiezing van Hengelsporthoofdstad van Nederland voorspellen.

Deze verkiezing is georganiseerddoor de hengelsportbeurs Visma, in samenwerking met haar exposantenvereniging met als initiatiefnemers sportvismagazine Beet en de website Topvisser.nl, gesteund door Sportvisserij Nederland.

Onder water in plas Watergoor in Nijkerk zullenbordjes met de namen van de 5 genomineerde gemeenten geplaatst worden met een hoeveelheid grondvoer daarbij. Uit ervaring met meerdere testen is naar voren gekomen dat de betreffende karper alleen het voer bij de naam van de winnende kandidaat opeet.

Tot op heden heeft deze karper het steeds bij het rechte eind gehad. Op zaterdag tijdens de jaarlijkse opschoondag bij de vereniging zal door het duikteam gecontroleerd worden wie volgens de voorspelling van deze karper de verkiezing tot Hengelsporthoofdstad van Nederland zal winnen.

Bron: nijkerk.nieuws.nl/