Karperkrant.nl

Verslag 1e KarperCafé

woensdag 9 februari 2011
29 Januari opende het Karper Café dan ook echt voor de eerste keer de deuren. De sfeer was goed vanaf het moment dat de eerste vissers binnenkwamen. Gedurende de avond werd enthousiast gesproken over de voor velen al geplande Frankrijk sessies.

Daarentegen werd geklaagd over de lange ijsperiode en de geliefde vrieskou. Het team van MTC Baits was aanwezig en de gasten hebben hier dan ook gebruik van gemaakt. Onder genot van een
drankje werd gesproken over dè nieuwe boilie van 2011 en over andere nuttige info. Natuurlijk zat Emil Molzer weergezellig aan de bar en heeft hij zeker mee geholpen aan de gezellige sfeer in het café ‘’ niet Emil?’’.

Ook was de KSN regio oost aanwezig. Was je nog niet overtuigd om lid te worden van de KSN? dan was dit de mogelijkheid om aan Roy Alofs, Martijn Dikken en Emil Molzer meer info te vragen. Plannen voor de regio Oost en de invulling van de financiën kwamen zo nu en dan ter sprake.

De volgende avond staat alweer gepland en dat is op 26 Maart. Dan zijn onder anderen het team van The Carp Specialist aanwezig en het team van Red Label Baits en Baiter Voerboten aanwezig. Tevens is Mark Zelle met House of Carp van de partij. Hier is dan natuurlijk ook weer de mogelijkheid om meer info te vragen over betaalwateren, een nieuwe voerboot of
over de gadgets/kleding van House of Carp.

Maar hetgeen wat bovenal niet vergeten mag worden: De gelegenheid om met alleen maar karpervissers een avondje gezellig in de kroeg door te brengen.

29 januari was een zeer geslaagde avond en wij kijken uit naar 26 Maart. Wij zijn er klaar voor, Jullie ook?

Groeten organisatie Karper Café

Voor meer info en foto’s www.karpercafe.nl