Karperkrant.nl

KarperCafé

zondag 30 januari 2011
Donderdag drie Februari zal er in café de Meester, in Zoeterwoude, een heuse karper-avond plaats vinden. Vanaf 19.00 gaan de deuren open en vanaf 20.00 zal er een speciale Engelse gastspreker ten tonele verschijnen.

Frank Warwick, zie foto, is een heuse legende op het gebied van deze zeer populaire manier van sportvissen. Hij zal de waarschijnlijk bomvolle zaal meenemen in een reeks van schitterende foto´s, d.m.v. een diapresentatie, van bijzondere vangsten met daarbij natuurlijk de nodige uitleg. Initiatief KSN

Deze avond zal zeker een succes worden en is een initiatief van de KSN (Karper Studiegroep Nederland) regio Den Haag. Tevens hebben diverse sponsors ervoor gezorgd dat men de laatste producten en nieuwtjes op karper-gebied tijdens deze avond kan verkrijgen. En als klap op de vuurpijl worden er ook nog spetterende prijzen weg gegeven d.m.v. een loterij.

Niet KSN-leden zijn uiteraard ook van harte welkom en de toegang bedraagt drie Euro. Café de Meester zit op de Zuidbuurtseweg 57 in Zoeterwoude en er is voldoende gelegenheid tot parkeren tegenover het café bij de tennis- en voetbalvelden. Zorg dat je erbij bent en mis het niet want dit wordt een oergezellige avond voor elke karpervisser van heinde en ver.