Karperkrant.nl

Supertof idee; Karper Café!

vrijdag 14 januari 2011
Hoe simpel kan het zijn. Gewoon lekker samen in de kroeg gaan zitten en een avondje lullen over karpervissen?! De mannen van Carp Team Oldenzaal kwamen met het idee om het Karper Café op te starten. Elke twee maanden lekker lullen over karpervissen.

Om wat meer duidelijkheid te creëren over het hoe en waarom van Karper Café, lees hier een stukje info van de website.. Neem er zeker even een kijkje! www.karpercafe.nl/


Waarom een Karper Café?

Iedere karpervisser gaat wel eens naar een beurs naar een infodag of een lezing, op deze evenementen tref je altijd karpervissers waar jij wel eens mee in gesprek zou willen gaan. Vaak is dit niet mogelijk omdat je vrienden door willen lopen op een beurs, omdat de lezing begint en ze graag hebben dat je, je stil houd. Daarom NU het Karper Café, hier kun je de hele avond met een collega karpervisser in gesprek gaan over jou sessie in Frankrijk, of in discussie gaan over een rig of lood systeem. Dit kan dan onder het genot van een lekker biertje of een andere versnapering. Het Karper Café word gehouden in een warm bruin café, Café de Bisschop in Oldenzaal. Het Karper Café opent dit jaar 6 keer om 21:00 uur haar deuren, de data’s hiervan worden elke keer hier rechts bekent gemaakt.