Karperkrant.nl

Nieuw Seizoen VisTV!

woensdag 12 januari 2011
Zoals elk jaar verschijnen onze trouwe vishelden Ed en Marco ook dit jaar gewoon weer op de buis! Geweldig, pak de chips er maar vast bij want het beloofd wat te worden dit jaar!

Vis TV fans opgelet! Zorg dat je zondag 6 maart om 10:00 uur aan de buis gekluisterd zit, want dan begint op RTL 7 het spiksplinternieuwe Vis TV seizoen 2011! Vanaf dan is gedurende 12 weken iedere zondagochtend Vis TV op RTL 7 te zien. De herhalingen zijn de daarop volgende zaterdagen, om 07:30 uur op RTL 4.


Ed met een prachtkarper

De meeste afleveringen zijn inmiddles opgenomen, maarde precieze uitzendvolgorde van de hele nieuwe reeks Vis TV moet nog worden bepaald. We kunnen je wel alvast de inhoud van de eerste vier uitzendingen verklappen. Op 6 maart gaan Ed en Marco een Friese polder in om te snoeken. De week daarna wordt er door de Vis TV presentatoren in Benschop met de vaste stok op kruiskarper gevist. Zondag 20 maart vormt de Waal het toneel van een barbeelsessie en een week later gaan de beide heren trollen in de Blauwe Stad.


Vissen op Nederlandse haaien!

Spectaculair!
Verder zitten er dit Vis TV seizoen nog meer spectaculaire uitzendingen bij. Want wat dacht je van haaienvissen op de Noordzee, mega roofblei vangen in de Grensmaas, karpervissen in De Rijp en achter de fint aan in de Nieuwe Waterweg? Kortom een diverse en interessante reeks afleveringen van Vis TV voor 2011. In het volgende Visblad lees je in een groot artikel veel meer over de verschillende afleveringen in het nieuwe seizoen. Voor nu: zet 6 maart alvast met markerstift in je agenda!

Lees hier meer Vis TV nieuws

Vooralsnog ziet het uitzendschema van Vis TV 2011 er voor de eerste 4 afleveringen als volgt uit:

AfleveringUitzending (RTL 7)Herhaling (RTL 4/ 7)

01. Snoekvissen in Friesland6maart12 maart

02. Kruiskarpers in Benschop13 maart19 maart

03. Barbelen in de Waal20 maart26 maart

04. Trollen in de Blauwe Stad27 maart02 april