Karperkrant.nl

Rig Solutions op CarpevenTT

donderdag 11 november 2010
Piet is de oprichter, het gezicht en het brein geweest achter het succes van PB Products. Dat heeft hij 15 jaar lang met veel bezieling gedaan. Daarnaast is hij natuurlijk auteur van vele vaak technisch geschreven artikelen in

de verschillende magazines en heeft hij inmiddels 2 boeken achter zijn naam staan. Daar is inmiddels een einde aan gekomen en heeft Piet ervoor gekozen om een nieuw merk te creëren. Dat nieuwe merk draagt zijn eigen naam en wordt eind 2010 door hem gelanceerd op de aankomende beurzen. Natuurlijk zal hij ook tijdens CarpevenTT niet ontbreken. Piet Vogel Rigsolutions Range zal zich onderscheiden van de andere endgame merken door een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. 

De consument betaalt voor de producten van dit nieuwe merk een stuk minder, zonder dat daar concessies voor nodig zijn geweest betreffende de innovatie en kwaliteit van de producten. Dat komt omdat de lijnen naar de fabrikant heel kort zijn. Tijdens de presentatie op de hengelsportbeurs te Utrecht bleek al meteen dat dit nieuwe merk een blijvertje gaat worden. Vele bekende- en onbekende karpervissers waren laaiend enthousiast over het compacte no-nonsense pakket met verschillende totaal afwijkende producten. De speerpunten van deze range is het Free-Fall onderlijn en leader materiaal en de door en door ontwikkelde tacklebox.

In Assen zal Piet met een leuke actie komen. Iedereen die zijn stand bezoekt en samen met één van zijn medewerkers een complete leader heeft gemaakt mag deze gratis meenemen.

Zorg dat je er snel bij bent want op = op!Free-Fall 40 lb leader materiaal Muddy Brown

Uitzonderlijk strak geweven 8yarn gevlochten lijn zonder leadcore kern, met een 2,2x zo zwaar soortelijk gewicht als Fluoro Carbon. De leaders gemaakt van Free-Fall materiaal zinken praktisch net zo snel af als een leadcore leader maar zijn veel soepeler en volgen daadwerkelijk alle contouren van de bodem. Dit maakt het materiaal enorm geschikt om te gebruiken als onderlijn of zelfs als leader. Free-Fall is net als leadcore goed te splicen waardoor de overgang naar de hoofdlijn naadloos is.Ikzelf, ons testteam en de vele vissers die de leaders hebben geprobeerd zijn allemaal laaiend enthousiast!

Piet Vogel Rigsolutions levert de leaders gebruiksklaar (double loop) in 70 en 100 cm maar ook op een voordelig 10 meter klosje compleet met splicing needle. Daarnaast zijn de leaders ook verkrijgbaar in combinatie met een safety Freedom leadclip of een safety sliding helikopter systeem. Beide systemen gebruiken een leader met een lengte van lengte 100 cm.Tacklebox

Sterke, compleet uitgeruste en slimme tacklebox. Deze totaalbox wordt door ons geleverd met 4 kleine assortiment doosjes, een rigbox geschikt om 20 gebruiksklare rigs in te bewaren en een unieke uit te nemen liniaal. De precisie liniaal is voorzien van twee knoop-aantrek-tooltjes en een degelijke maatverdeling. Handig om de kwaliteit van Herman de knopenkoning en Mike Smith te evenaren. Deze mooie complete tacklebox zal in de winkels te verkrijgen zijn voor een prijs van rond de 40 euro.

De verdeler voor Europa van de Piet Vogel Rigsolutions Range is Yaris Sports te Boxmeer.


Piet vogel met een big!


CarpevenTT, de ideale ontmoetingsplek voor de karperliefhebber!

CarpEvenTT is twee dagen lang open voor publiek: zaterdag 27 november (10.00 – 18.00 uur)
en zondag 28 november (10.00 – 18.00 uur).

De entreeprijs voor personen vanaf 12 jaar bedraagt € 9,- kinderen van 6 tot 12 jaar € 4,-

Kinderen tot 6 jaar hebben gratis entree (mits onder begeleiding). Ook kan men de auto gratis parkeren op de nabijgelegen grote parkeerplaats.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.carpeventt.nl waar u zich tevens kunt aanmelden voor het ontvangen van de nieuwsbrief.