Karperkrant.nl

Karpervisfanaat.nl

maandag 1 november 2010
Karpervisfanaat.nl, de website van een karpervisser in hart en nieren en het bonzende hart achter de Baron Marine Carp Challenge heeft een make-over gekregen! Maar wat misschien nog wel veel leuker is..

is het verslag van de laatste Carp Challenge en de voor het eerst in de Beekse Bergen gehouden karperbeurs! Om je vast een voorproefje te geven:


John en Peter moesten nu loten om te vissen op het Wilhelmina kanaal, dus de gehele wedstrijd lag nog open, maar stonden met 4 vissen
nog steeds aan kop met een totaal van 24 Kg.
Team Karperspot stond op de tweede plaats met 5.1 Kg en Team de Beule nog steeds 3emet 3.65 Kg.Tijdens de finale was het angstvallig stilde eerste avond bij de wedstrijdleiding op de telefoon, maar rond de klok van 7 uur ochtends kwamen de eerste telefoontjes binnen, Het bleek dat het team AVK-OVK 4 vissen hadden op stek nummer 12 op het kanaal.

Team Hameteman , melden 2 vissen op het grote meer, en ook het Team Volance van Volance handbuild rods melden hun eerste vangst.Op stek nummer 10 op het kanaal bleef het stil, John en Peter konden niet een visje op de mat krijgen, en zo werd het een zeer spannende finale.

De tweede nacht werden er op het meer nog enkele vissen gevangen, hier was de hoop door het Engelse team van Dave Watson...
Meer lezen? Dan surf je maar lekker naar Karpervisfanaat.nl

Weet je nog niet wat de Carp Challenge is? Check dan zeker onderstaand filmpje nog ff!