Karperkrant.nl

Voerboot Specialist

vrijdag 15 oktober 2010
Frank van den Berg, eigenaar van dit jonge bedrijf en tevens karpervisser in hart en nieren, is zijn bedrijf begonnen vanuit zijn jarenlange ervaring in de modelbouw.

Doordat er in zijn omgeving, Noord-Holland,weinig service en onderhoudspunten zijn voor voerboten,is hijbegonnen met het onderhouden en repareren van voerboten voor kennissen en vrienden. Hieruit is zijn bedrijfje De Voerboot Specialist ontstaan. Het bleef al snel niet alleen bij kleine reparaties, maar ook het volledig ombouwenen het voorzien van nieuwe, hoogwaardige, onderdelenwas voor Frank geen enkel probleem. Het zogenaamde upgraden zorgt er niet alleen voor dat je kostbare voerboot beter vaart, maar ook minder onderhoud nodig heeft.

U kunt bij De Voerboot Specialist terecht met alle type en merken voerboten voor onderhoud en service beurten, het inbouwen van GPS, onderwater camera’s en diepte meters/fishfinder of het upgraden van de onderdelen/motoren. Vanaf heden kan men ook hengels laten repareren of ombouwen door een professionele hengelbouwer.

De Voerboot Specialist zal op CarpevenTT 2010 aanwezig zijn met diverse merken voerboten, zoals Anatec en Navigator. Op het binnenwater worden tevens demonstraties gegeven met diverse voerboten. Ook kunt u een kijkje nemen bij Frank terwijl hij onderhoud pleegt aan voerboten en hij zal er ook een aantal compleet ombouwen. Mocht uw voerboot aan een service beurt toe zijn of heeft u andere vragen, neem dan voor het weekend van 27 & 28 november contact op met Frank van den Berg.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website:www.devoerbootspecialist.nl.