Karperkrant.nl

Kinderen gewelddadig..

woensdag 6 oktober 2010
Veel gekker moet het niet worden in Nederland. Eerst zijn de videogames de lul...daarna 50-cent...en eindelijk nu ook het onschuldige vissende kindje bij de burg in het park..


Vrees voor gewelddadige kinderen door visles
LEEUWARDEN - Kinderen moeten niet vissen. Ze lopen zelfs meer kans later gewelddadig gedrag te tonen als ze dieren iets aandoen. Dit stelt de Friese afdeling van de Partij voor de Dieren. De partij heeft alle basisscholen in de provincie gevraagd niet in te gaan op een brief van de Hengelsportfederatie Friesland. Die heeft aangeboden de kinderen vislessen te geven.

Uiteraard zijn de reacties weer prachtig! Hier komen er een paar:

Gewelddadig door vissen wat een onzin. Die dierenpartijen worden telkens vreemder. Misschien moeten ze wat minder in de natuur zitten en vaker kijken wat er binnenshuis gebeurt bij die kinderen en dan zullen ze zien dat kinderen gewelddadig worden door o.a. films, games etc...
gewelddadig door vissen...hoe komen ze erop?


Ophalen en onthaken en teruggooien: In mijn ogen blijft het vissiespesten. Ik kan me niet voorstellen dat een vis geen pijn heeft met een haak in z'n bek waar ie aan omhooggetrokken wordt. Waarom denken vissers dat toch?? Omdat ie geen AUW!!! kan roepen???

Deze is te grappig!
'Ik heb nog nooit gehoord dat iemand op straat is mishandeld door hem aan de haak te slaan, maar misschien brengt dit artikel iemand op een idee'

hahahaha wat een onzin zeg, en ja écht iets voor de partij van de dieren.
ik heb zelf niks met vissen en vind het zelf soms vrij sneu wat ze die beestjes aan doen.
maar laat ze gewoon!
vissen is al niet zo groot in nederland, het is gewoon een bekende hobby van sommige mensen dat naar mijn wete langzamerhand minder wordt

krijgen we straks artikel:
Man aan de haak geslagen door onoplettende visser
deze had zijn lijn nog uithangen op straat, en de haak kwam per ongeluk terecht in de lip van een man die deze niet zag

Ik heb ooit eens gelezen van een actrice, die het ook leuk leek om eens een hengeltje uit te gooien. (Ze woonde aan het water).
Toen ze vervolgens een vis gevangen had, schrok ze zo dat ze haar huis ingehold is, de hengel doormidden heeft gebroken en het stuk met de vis eraan in de diepvries gemikt heeft.
Ze heeft nooit meer een hengel aangeraakt.

Bron: raarmaarwaar.nl