Karperkrant.nl

Grote Kika Karperbeurs

woensdag 15 september 2010
In het weekend van 9 en 10 oktober wordt op het Libema Vakantiepark Beekse Bergen een Karperhengelsportbeurs voor Kika gehouden. Deze beurs valt samen met het finaleweekend van de Baron Marine Carp Challenge.


Activiteiten
Er zal een speciaal treintje rijden naar het beursterrein. Tijdens deze twee dagen zal er van alles te beleven zijn, je kunt proefvaren met voerboten, maar ook zijn er buitenactiviteiten, bijvoorbeeld van de karperafdeling van KEHV De Ruischvoorn uit Tilburg, waar alle bezoekers aan deel kunnen nemen en waar prachtige prijzen mee te winnen zijn (voer, kleding, tenten, visvakanties en nog veel meer).

Bosveld Modelbouw demonstreert op de beurs de PowerRoller waarmee je zelf boilies kunt maken. De bekende karpervissers Koen Koops (PB Products) en John Caeyers (Dynamite team) geven een lezing op de beurs, er zijn ook speciale activiteiten voor kinderen en op beide dagen wordt een modeshow gehouden waarbij de bezoekers ook kunnen profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen. ESV Supplies zal op de beurs het nieuwe programma van hengelsportkleding introduceren, Apeldoornse boillies heeft enkele spectaculaire aanbiedingen.

Voor de bezoekers en tijdens de beurs zal ook een veiling gehouden worden. Hiervoor zijn door bedrijven en bekende vissers prachtige materialen ter beschikking gesteld. De opbrengst van deze veiling zal ook weer in de spaarpot gaan van Kika, de organisatie Kinderen Kanker Vrij.


Firma ACE heeft voor het goede doel een beetmelderset ter waarde van € 750,00 beschikbaar gesteld!

Steven Briggs heeft een speciaal boek beschik baar gesteld, gesigneerd en met een leuk verhaal door hem geschreven aan de binnenzijde, een uniek exemplaar. De firma Volance heeft een karperhengelset afgebouwd met de duurste materialen en met een speciale oranje tekst beschikbaar gesteld voor de veiling, wie wil nu niet zulk zo’n collectors item?


Aanwezigen
Op de beurs zijn stands te vinden van, onder andere, All Carp Products, AmiaudPéche, Apeldoornse Boillies, Baron Marine, Beet / Karper, Big Dropper, BlackLabel Baits, Boboot, Bosveld Modelbouw, Carp Tackle Shop, Cobri Baits, Flora’sQuest Erics Angling Centre, ESV Supplies , Bait Zone, Carp Alley, Ocean Fresh, Tanja Papez, Vision Baits, Glaudemans Fishing, de Karperafdeling van KEHV De Ruischvoorn uit Tilburg,De Karperkrant, Libema Vakantieparken, Mainline Products, Nash, Paddy Hengelsport, Power Catcher, Rig Marole, Two-M Tear-Aid, Venture, De Vissende Hollander en Vlemmix Hengelsport, Tanja Papez , PB Products, De voergigant, Rubberbootverhuur.nl enz.


De Karperhengelsportbeurs voor Kika zal gehouden gaan worden op Vakantiepark Beekse Bergen,
Beekse Bergen 1,
5081 NJ Hilvarenbeek.

De beurs is op zaterdag geopend van 10.00 tot 17.30 uur,
op zondag van 10.00 tot 16.00 uur.
De toegangsprijs is € 7,50 per persoon, kinderen tot tien jaar gratis.

Een dag voor het hele gezin, want de kinderen kunnen ook gratis gebruik maken van het subtropisch zwembad. Er zal voor hen ook een luchtkussen staan en er zijn nog vele andere activiteiten beschikbaar, zodat de vaders en moeders rustig rond kunnen lopen op de karperhengelsportbeurs.

Kijk voor het meest actuele nieuws over deze beurs op de website:
www.karpervisfanaat.nl.

Bron: www.karpervisfanaat.nl.