Karperkrant.nl

Kev Black overleeft aanval

maandag 19 juli 2010
Juul Steyn, het brien achter Topvisser.nl, schreef onlangs een leuk artikel over de vis die me te grazen wilde nemen in de Ebro. Met de nodige heeerlijke dramatiek ;-) erg leuk, komt ie!

Ach wat kan het ons schelen: plempen we toch gewoon zelf het eerste sensatieverhaal over killervissen! En wel over een gerichte aanslag op het leven van Kevin de Zwart door een Spaanse giga-meerval van maar liefst 218 centimeter. Kevin met zijn belager, vlak voor de aanval. (foto: Kevin de Zwart) 

Kevin de Zwart, beter bekend onder de naam Kev Black en geestelijk vader van Stekkie.nl en Karperkrant.nl, ving tijdens zijn laatste meervaltrip maar liefst negen meervallen groter dan twee meter. 
En van deze monsterlijke gladjakkers viel Kev overduidelijk aan en probeerde hem in het gezicht te bijten. Door een snelle reflex blijf hij ongedeerd, 'maar de schrik zat er even goed in!'.

En het mooiste van alles is dat hij het hele avontuur, inclusief de aanval, in een vet fillempje heeft weten te vatten (attack op 2.10 min.). Enjoy! 

--einde bericht 


Dan moet ik ff wat rechtzetten. Ik had er zelf maar 1 van over de 2 meter, het hele team ving in totaal negen 2 meter+ers...