Karperkrant.nl

Update: Rivermonsters:-)

zondag 4 juli 2010
Beste karperkrant lezers. De afgelopen week is Karperkrant.nl niet gevoed met nieuwe nieuwsitems en advertentie. Uiteraard hadden we jullie op de hoogte willen houden van de laatste vangsten..maar dat valt niet mee in the middle of nowhere!

We zijn dus weer hard toe aan een update, want wat gaat er allemaal aan komen de komende maanden? Nou, erg heftige dingen kan ik je vertellen! 

Catfish Camp Caspe
Afgelopen week zijn wij, op uitnodiging van Catfish Camp Caspe, een film gaan maken aan de magische rivier de Ebro in Spanje. Met meerdere HD camera's, prachtige karpers en maar lieftst 9 meervallen die de 2 meter grens passeren kan ik je vertellen dat je snel een adembenemende film gaat zien, waarna je waarschijnlijk direct je eerste reis boekt richting de Ebro! Bekijk hier de eerste, vers uitgeladen beelden! Dit is slechts een heel klein deel gezien het feit dat er nog 5 tapes met dit soort vissen uitgeladen gaan worden..een leuk vooruitzicht!

Verslag Baron Marine Carp Challenge
Uiteraard komt er nog een video verslag van het eerste deel van de legendarische karperwedstrijd, de Baron Marine Carp Challenge. We zijn inmiddels druk aan het monteren dus de review komt eraan!

CC Moore Filmshoot
Ook voor de hoogwaardige voer- en aas fabrikant CC Moore hebben we inmiddels een aantal filmshoots gedaan. Een karperfilm waar een aantal schitterende vissen aan voorbij komen en waarbij je alles over goed karperaas en voer te weten komt.

Betaalwater: Domaine des Iles
Een aantal weken geleden hebben jullie de trailer van de film 'Domaine des Iles' gezien. Deze film, die niet alleen op de statische visserij op karper in gaat, zal ook de penvisserij op dit unieke water belichten. Ook deze film bevind zich momenteel in een laatste montage stadium, en zal jullie de komende maanden zeer zeker komen verblijden!

Nieuwsbrief nog niet werkend
Nog steeds hebben we veel problemen met de nieuwsbrief. Daarom houden wij jullie even op deze manier up - to -date. Wij balen er ook echt goed van maargoed, volg twitter even, er wordt aan gewerkt!