Karperkrant.nl

Top item: Spomb

woensdag 9 juni 2010
Een hot item waar we al eerder aandacht aan besteed hebben is de Spomb. De Spomb maakt het je namelijk mogelijk om groot aas ernstig ver weg te gooien. Zo kun je toch gericht voeren op die magische plekken die voorheen onbereikbaar waren!

Gericht voeren
Gericht voeren op grote afstand, hoe doe je dat? Je koopt gewoon de Spomb. Deze maakt het mogelijk om alle denkbare voersoorten gericht op grote afstand te plaatsen. Doordat de Spomb is ontworpen in de vorm van een raket, is ie relatief ongevoelig voor wind. Wanneer het stevig waait, of bijna stormt dan zul je natuurlijk altijd wel wat last ondervinden, maar dan nog is het een uitkomst. De grootste afstand die tot nu toe geworpen is met de Spomb is maar liefst 173 meter!

Het mechanisme
De Spomb werkt vrij eenvoudig. Je doet de klep open waarna je een grote vrije ruimte vind die geheel te vullen is met aas. Je klikt vervolgens de kleppen weer vast en je kunt hem uitwerpen. Wanneer de Spomb het einde van zijn reis door de lucht nadert land hij het zijn neus op het water. Door de druk van de klap in het water schiet de Spomb open en voila, een schitterend voerplek is een feit!

Wil je de Spomb nog ff checken?

> Surf naar de officiŽle website
> Dealer in Nederland is All Carp Products