Karperkrant.nl

Mary op 39,6 kg!

zondag 30 mei 2010
Hot News! Hot News! Gisteren, op 27 Mei 2010, heeft Nermin Caro het weer voor elkaar gekregen om de Recordvis Mary te vangen. Ongelofelijk maar waar! Helemaal bizar is het feit dat Mary in de tussentijd niet gevangen is terwijl er wel druk..

op haar gevist werd. En wie komt aan… Juist Nermin en die flikt het even om weer binnen 20 uur na aanvangst van zijn sessie Mary in het net te krijgen. Hoe doet hij dat toch? Ik heb de eer gehad om afgelopen voorjaar een aantal dagen met Nermin en zijn broer Emir op te trekken en geloof mij dat was leerzaam.

 

Deze twee gekke broers weten wat vissen is. Emir kan daar ook dik zijn naam mee onderstrepen. Het gevecht duurde overigens dit keer ook weer vrij lang en Mary gaf uiteindelijk na 45 minuten de strijd op. Nermin wist Mary op een nieuw type aas van Dynamite Baits te vangen. Iets wat nog top secret is en pas dit najaar bekend wordt gemaakt. En van dit aas kan ik je vertellen dat dit werkelijk iets unieks betreft in de hele aas-scene! Hier ga je snel nog meer van horen.

Bron: sportvissen.blog.nl