Karperkrant.nl

De Optonic is terug!

vrijdag 14 mei 2010
Met enige trots kunnen wij u vertellen dat de OPTONICS weer helemaal terug zijn in de karperwereld! De eerste gepatenteerde OPTONICS kwamen in 1978 en domineerden de markt op het gebied van de beetmelders. Het patent liep af in 1988.

Er kwam toen een stortvloed van diverse andere beetmelders op de markt. Nu in 2010, is er de nieuwe OPTONIC G2 met het uniekegepatenteerdemeetbare lijn-afname systeem. Met deze functie zijn de voorzichtige aanbeten veel beter in te schattenen is het tijdstip van aanslaan nauwkeuriger te bepalen. Wind- en stromings omstandigheden zijn met dit systeem eveneens in te stellen om zoveel mogelijk vals alarm te voorkomen.Deze gepatenteerde functie is een doorbraak en zal op alle toekomstige OPTONIC modellen toegepast worden. De overige standaard functies zijn aanwezig met als bijzondere vermelding: 

-Automatische testfunctie voor het test bereik van de ontvanger (3 minuten signaal) en een zend-bereik van ca. 200 meter. 

- Bij duisternis automatische soft blue led verlichting op de OPTONIC 

- De set wordt geleverd in een koffer met een extra uitsparing voor de buzzer-bar. Het voordeel van deze uitsparing is dat als de OPTONICS, eenmaal gemonteerd op de buzzer-bar, de set eenvoudig en veilig in de koffer kan worden opgeborgen.

De advies verkoopprijs van de OPTONIC G2 (3 stuks + ontvanger) 199,50De digitale handgreepwegerIedere sportvisser wil eigenlijk wel weten hoe lang zijn bijzondere vangst is, daarom zit er altijd ergens tussen zijn visspulletjes wel een meetlint, maar er zijn ook heel veel sportvissers die willen ook wel weten hoe zwaar hun vangst is. Nu vonden wij een buiten de hengelsport-branche een super handig weeg apparaat. Een digitale weger die veelal gebruikt wordt voor het wegen van koffers, maar die ook heel slim te gebruiken is voor de hengelsport met name voor de karpervissers en wat te denken voor de wedstrijd visserij. De digitale handgreep-weger is instelbaar in kg of lb en is nauwkeurig metend tot 50 kg of 110 lb. Om af te lezen een duidelijk en groot LCD scherm. Groot handvat voor zwaardere vissen te wegen. Bij overschrijding van het gewicht een waarschuwings alarm

Advies verkoop prijs 29,50

Dit is een artikel van Macfishing