Karperkrant.nl

Win een trip met Leon!

donderdag 1 april 2010
Fish24.nl komt voor 2010 met een unieke actie! Jij kunt een week onder begeleiding van Leon Hoogendijk vissen op 1 van zijn top wateren. Iedereen die zich vanaf vandaag aanmeld voor de nieuwsbrief van fish24 maakt kans op deze reis!

De Fish24 nieuwsbrief staat boordevol aanbiedingen en nieuwtjes op het gebied van hengelsport en zal altijd up to date zijn met de laatste trends.Op 5 september 2010 zal de trekking van dit spektakel zijn en weet je direct of jij de winnaar bent!

De vistrip wordt geheel verzorgd door Fish24 en houdt in dat het volgende voor je wordt geregeld:

- Leon kiest het water wat op dat moment het meeste rendement op kan leveren
- 24 uur per dag beschik je over de tactieken en kennis die Leon beheerst
- De nieuwste voer en end tackle lijn zal de hele week voor jou binnen handbereik zijn
- Leon zal de hele week uitgebreid voor je koken
- 1 van je vismaten mag uiteraard ook kosteloos mee

Van deze onvergetelijke trip zal door jullie en Leon een uitgebreid artikel vol mooie foto's en dergelijke worden geschreven voor de Karper of Beet. Als extraatje krijgen jij en je maat een gesigneerde versie van ''in de val gelokt'', dit is het laatste nieuwe boek geschreven door Leon Hoogendijk.

De reis zal op eigen gelegenheid plaats vinden, uiteraard zullen de benzine kosten worden vergoed! Je eigen visspullen zul je mee moeten nemen, maar dat is dan ook het enige (een goed humeur is ook een pre).

Dus wil jij kans maken op deze onvergetelijke trip met Leon Hoogendijk meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief en klik hier.

Uiteraard zijn Fish24 en Carps Cabin aanwezig op alle beurzen en heb je de mogelijkheid om je in te schrijven op de computer palen!

Check Fish24.nl