Karperkrant.nl

Karperkrant Update

donderdag 1 april 2010
Karperkrant.nl zal blijven doorontwikkelen, netwerken, filmen en noem het allemaal maar op om een nog sterker karpermedium te maken. De eerste stappen voor komend voorjaar zijn o.a het nieuwe jeugdteam van Karperkrant.nl en Piet Vogel..

Piet Vogel


Dť grote naam in karperland is toch wel Piet Vogel. De altijd gepassioneerde Amsterdammer vist zijn leven lang al op de biggen rond onze hoofdstad en dat zeker niet zonder succes! Laat nu juist uitgerekend Piet columns gaan schrijven voor de Karperkrant. Elke drie weken zal Piet op Karperkrant.nl verschijnen met een nieuwe column

Karperkrant Team
De jeugd is de toekomst is een veel gehoorde uitspraak. En laat deze nu nog eens waar zijn ook! Sinds februari heeft Karperkrant.nl een jongerenteam zeer ervaren karperaars waarmee wij diverse soorten films zullen gaan openemen. Denk aan rigs maken in Jip-en-janneke taal, verslagen van avonturen aan de waterkant, we testen aas en producten van verschillende merken en nog veel meer! De harde kern zal bestaan uit: Maurits, Jelle, Steef, Jeff, Terral, Leon & Kevin.
Vanavond zal de eerste sessie worden gevist, mocht er wat moois op de kant komen dan zal er zeker een filmpje verschijnen. Houdt de Karperkrant in de gaten!


In The Spotlights
De komende maand staat Sander's Hengelsport in de Spotlights met een film over de nieuwe winkel en zijn eigen productlijn. Wat je nog mag verwachten de komende maanden is een special over CC Moore + een brute vissessie! De producten van Vision Baits en Carp Alley zullen de lens nog passeren, een uitgebreide vissessie op het Franse Domaine des Iles (water van de Carp Specialist). Dan hebben we het nog niet eens gehad over de Baron Marine Carp Challenge die dit jaar zoals nooit tevoren wordt gehouden! In de gaten houden die Karperkrant!

Kijkcijfers
Ook de kijkcijfers op internet liegen er niet om. De films van Karperkrant worden niet alleen nationaal maar ook internationaal zeer goed bekeken. Sinds we live zijn gegaan op Carp Zwolle 2010, zijn de films op Youtube in totaal bijna 8300 keer bekeken en op Vimeo (HD kanaal) meer dan 2400 keer! We hopen deze maand de 12.000 te passeren en we gaan er dan ook vanuit dat dat in dit tempo zeker moet lukken.

IdeeŽn 
Mocht je ideeŽn, tips of verbeterpunten hebben om de karperkrant nůg sterker te maken dan horen wij dit natuurlijk graag. Je kunt je idee mailen naar info@karperkrant.nl

Wij wensen jullie veel surfplezier toe en een hele goede vangst!

Karperkrant Team