Karperkrant.nl

Nieuw record Warwick!

dinsdag 16 maart 2010
Sportvissen.blog.nl kwam met het volgende spraakmakende artikel over een nieuw record van Rainbowlake door Frank Warwick!

Afgelopen weekend kon je hier al lezen dat mijn goede vrienden en tevens team-maatjes Frank Warwick & Jason Cann op Rainbowlake zaten te vissen.

Inmiddels zijn de heren weer veilig thuis en kwamen net de eerste foto´s binnen rollen via Jason!Eén die ik je daarbij zeker niet wil onthouden is deze. Heb je de vorige blog gelezen dan weet je hoe Frank aan deze big kwam! Een verhaal apart inderdaad. Toch wist hij zo nog even dus de laatste avond zijn persoonlijke record te verbreken! De vis tikte bijna tegen de Zestig Engelse pondjes aan. Dat is bijna 27 kilo bij ons en het ouwe record van Frank stond op net geen 26 kilo!

Geen groot verschil dus maar goed voor een nieuw persoonlijk record Spiegelkarper voor Lord Warwick! En reken maar dat hij daar blij mee was. Jason had trouwens ook niks te klagen maar verspeelde er helaas nog wel één. Maar goed je kan ook niet alles hebben…

Thanks m8!

Bron: Sportvissen.blog.nl