Karperkrant.nl

Gebruik nieuwe media

vrijdag 5 maart 2010
Volg Karperkrant op Twitter, check het YouTube- of Vimeo Channel, wordt lid van Hyves! Wat het allemaal voor media zijn, en hoe jij ze kunt gebruiken om je visserij te verbeteren of je netwerk kunt vergroten..wij leggen het nog ff uit!

Karperkrant.nl en Nieuwe media
Karperkrant.nl maakt gebruik van de allernieuwste media om de karpervisser zo goed en direct mogelijk van informatie te voorzien. Steeds meer ontdekken zij de voordelen van nieuwe media waardoor zij nog meer informatie kunnen vinden of met karpervissers uit alle hoeken van de wereld in contact kunnen komen. Veel mensen vragen zich nog of hoe die nieuwe media dan precies werken en waarom zij er beter van worden. Voor hen nog even een korte uitleg!Twitter
Twitter is hier een goed voorbeeld van. Zie het als een soort msn, maar dan met hele korte berichten. Steeds als karperkrant een nieuwsitem plaatst, wordt dit bericht ook direct door twitter gezien. Zo wordt de twitterende karpervisser mega up to date gehouden over al het nieuws in onze karperwereld.

Check de Karperkrant Twitter account
Vimeo
Vimeo is een nieuw medium vergelijkbaar met YouTube, alleen dan voor films in hogere kwaliteit. Dit is dé manier om gratis, en zonder een film te hoeven downloaden naar je computer (met alle virussen en ellende van dien) te gekke karperfilms te kijken in HD kwalitiet. Heb je een snelle verbinding, dan is Vimeo waanzinnig!

Check: De karperkrant Vimeo account
Youtube
Voor het kijken van (vis)filmpjes is YouTube uiteraard het bekendste medium. Snel ladende filmpjes maken het tot een waar genot om ervaringen van en aan andere karpervissers te delen.
Natuurlijk heeft Karperkrant een youtube account waar direct alle laatste en nieuwste films geplaatst worden. Wordt lid (of als je nog geen account hebt, maak er één aan en wordt dan lid) van Karperkrant.nl op YouTube. Je kunt gratis een abonnement nemen waarmee je op de hoogte gehouden wordt van de nieuwste films!

Check: De Karperkrant YouTube account
Hyves
Sinds 5 februari is er dan ook de Karperkrant hyves. Ook hiervan kun je lid worden om op de hoogte gehouden te worden van de laatste contest, karperniews, evenementen en films. Leer andere karpervissers kennen met hyves!

Check de Karperkrant Hyve