Karperkrant.nl

Uitslag Boilie contest!

maandag 1 maart 2010
Honderden bezoekers van Carp 2010 in Zwolle deden mee aan de Karperkrant Boiliecontest. Op de beurs was een weegnet te vinden met daarin 6 kilo boilies van verschillende afmetingen. De uitdaging aan de bezoeker was..

uiteraard het raden van het aantal boilies in het weegnet. De winnaar, degene die het meest dicht bij het totaalaantal boilies zit met zijn schatting, gaat naar huis met een ticket naar Frankrijk op een betaalwater naar keuze uit het assortiment van de Carp Specialist.

Uitslag
Inmiddels zijn de boilies uit het befaamde weegnet geteld door het Karperkrant team. Dit gebeurde zelfs twee keer om er zeker van te zijn dat de telling correct was. Na een nek-aan-nek race won dhr.  Streefkerk de contest met slechts één boilie verschil op de 1917 stuks. Hij wint dan ook een trip naar Frankrijk!
Visma 2010
Deze prijs zal op de Visma 2010 worden uitgereikt. Er zal dan ook meteen een gloednieuwe tweede contest van start gaan met een zeer spectaculaire prijs! Kom zeker ff langs bij Karperkrant.nl op Visma 2010!