Karperkrant.nl

Visma 2010

donderdag 25 februari 2010
Van 25 tot en met 28 maart 2010 vindt de grootste hengelsportbeurs van Europa voor de 42ste keer plaats in Ahoy Rotterdam. Visma 2010 staat in het teken van hengels, (kunst)aas, boten, visreizen, workshops en heel veel koopjes. Uiteraard wordt de..

bezoeker ook getrakteerd op een omvangrijk beursprogramma, met als nieuwe items 6 visstekken die ieder gericht zijn op een vissoort. Hier worden de bezoekers dagelijks getrakteerd op interactieve workshops gegeven door de profs.

Grootste hengelsportbeurs van Europa presenteert 6 visstekken
Alle soorten vissers komen dit jaar aan hun trekken tijdens Visma. In samenwerking met Publishing House worden voor zowel de karpervisser, de zeevisser, de witvisser, de forelvisser, de roofvisser als de vliegvisser eigen stekken ingericht.Op deze natuurgetrouw ingerichte stekken waant de bezoeker zich langs de waterkant. Zo doet men bijvoorbeeld tussen het riet of aan het strand dagelijks de beste tips en tricks op van professionals. Alle visstekken grenzen aan een grote visvijver waarin meervallen, steuren en goudforellen zwemmen.

Beleving op de beursvloer
Op Visma 2010 valt meer te beleven dan ooit. Naast de visstekken zijn er ook veel vertrouwde items terug te vinden op de beursvloer, zoals het VismaTheater waar bekende sportvissers lezingen geven aan het publiek, de oergezellige Ierse Pub waar iedereen onder het genot van een lekker drankje kan genieten van gezellige livemuziek en de bekende castingbaan waar vliegvisdemo’s worden gegeven.

Visma on tour

Vooruitlopend op de komende editie van Visma, is het Visma-team te vinden op deFair for Lure & Fly 2009/Zeehengelsport Totaal 2009. De beurs vindt plaats op 26 en 27 september in Stellendam. Bezoekers van deze beurs krijgen alvast een voorproefje op Visma 2010 en maken kans op spetterende Visma-prijzen.

Visma 2010
Visma is al ruim veertig jaar een begrip voor iedereen die iets met hengelsport te maken heeft en markeert voor velen de start van het nieuwe visseizoen. Een bezoek aan de beurs vormt een leuke dag uit voor iedereen: van fanatieke vissers tot recreanten, van man tot vrouw en van jong tot oud. Visma vindt plaats van 25 t/m 28 maart 2010 in Ahoy Rotterdam. Voor meer informatie:www.visma.nl
Let op de nieuwe contest van Karperkrant.nl
Uiteraard zal ook Karperkrant.nl aanwezig zijn op Visma 2010. Wij zullen uiteraard met een aantal spraakmakende films voor de dag komen, met daarnaast een heeele vette contest! Tot ziens op de Visma!