Karperkrant.nl

Protesteer met fatsoen!

vrijdag 19 februari 2010
We zijn er inmiddels allemaal van op de hoogte dat het Hoogheemraadschap Delfland koning is op het gebied van het verzinnen van verschrikkelijk idiote ideeŽn betreffende visstandbeheer. De afgelopen weken zijn sportvissers in heel Nederland door

de bekendere websites op de hoogte gesteld van deze problematiek. 

Bedreigingen
Sommige websites verzochten karpervissers in opstand te komen door te mailen en te bellen naar een aantal mensen van het Hoogheemschap Delfland waarvan de contactgegevens openbaar zijn gemkaakt. Hier is helemaal niets mis mee zolang dit op een nette en fatsoenlijke manier gebeurd. Inmiddels hebben er bij de betrokken personen van het Hoogheemraadschaps ver gaande bedreigingen plaats gevonden via email en telefoon door sportvissers!

Zo werkt onze actie averechts!
Het is logisch dat we betrokken zijn met de zaak en fel tegen deze actie van het Hoogheemraadschap zijn maar dit is dus absoluut niet de bedoeling! Op deze manier gooien we zelf roet in het eten en zal het tegendeel worden bewerkstelligd.

Wij roepen iedereen op om op een nette manier te protesteren maar laat eenieder zich s.v.p. onthouden van vuilspuiterij en bedreigingen.